ZenFest 2019

27 Mar 2019

ZenFest te așteaptă plin de bucurie sa i te alături la cea de-a 6-a ediție și își dorește ca împreună cu tine să scrie o nouă poveste în cartea magică ZenFest. Firul poveștii se desfășoară de data aceasta în jurul temei “Schimbarea începe cu tine”, o temă care are să îți fie mentor și companion pe drumul tău spre spiritualitate și autocunoaștere. 

Amintește-ți să "fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".

Odată ce începem să conștientizăm faptul că pe drumul vieții, oamenii din jurul nostru vin și pleacă, ne dăm seama că noi suntem persoana cu care petrecem cel mai mult timp, astfel încât încercarea de a schimba ceva în cei de lângă noi e zadarnică, iar schimbarea cu adevărat importantă e cea care se petrece în interiorul nostru.

♥ Oare cum te-ai simți ca în sfârșit să faci lucrul acela, la care visezi de ani de zile și nu ți-ai găsit niciodată curajul de a-l face?
♥ Cum ar fi să trăiești în pace și echilibru și să fii mereu plin de vitalitate?
♥ Cum ar fi să te regăsești complet în ceea ce faci?
♥ Sau cum te-ai simți să trăiești în prosperitate și armonie?

ZenFest 2019 îți poate deschide poarta spre a găsi răspunsurile la aceste întrebări căutând chiar din interiorul tău.

Festivalul este dedicat tuturor celor care își doresc o transformare pozitivă în viața lor, celor ce își doresc mai multă armonie și fericire zi de zi sau pur și simplu celor ce vor să își petreacă un weekend altfel, un weekend dedicat propriei ființe.

Vei învăța ce înseamnă să îți cureți viața, corpul, sufletul și mintea de obiceiurile și gândurile negative. Vei putea să înveți partea practică a ceea ce te ajută cu adevărat să evoluezi și să trăiești viața pe care ți-o dorești!

Dacă toate acestea ți-au trezit interesul, iar intuiția și sufletul tău îți spun că e timpul pentru un nou început, nu ezita să îți urmezi vocea interioară și rezervă-ți locul aici: https://zenfest.ro/zen-2019/

În cadrul ZenFest va avea loc și Târgul de Holistică, târg cu remedii și produse naturale ce îți pot sprijini obiceiurile sănătoase pentru minte, corp și suflet.

La târgul de holistică ai INTRARE LIBERĂ pe parcursul celor 2 zile de festival.

Cauți acele remedii și produse naturale ce îți pot sprijini obiceiurile sănătoase pentru minte, corp și suflet?
Atunci Târgul de Holistică este locul potrivit pentru tine.

Ce este Târgul de Holistică?

Este târgul de produse naturale unde numeroși expozanți din întreaga țară își dau întâlnire pentru a promova acele produse care să îți deschidă calea spre un stil de viață sănătos și echilibrat.

Fiecare expozant în parte este deschis să îți împărtășească din experiența sa și să te ajute să alegi cele mai benefice produse pentru nevoile tale sau ale persoanelor dragi ție.

Ce produse găsești la târg?

✅ cosmetice/produse naturale pentru îngrijirea personală
✅ echipamente dedicate sănătății
✅ terapii complementare/alternative
✅ cărți din domeniul dezvoltării spirituale/personale
✅ îmbrăcăminte tradițională
✅ tehnici/produse de relaxare/meditație
✅ sport/ întreținerea unui corp sănătos
✅ produse handmade
✅ și multe altele


Târgul de Holistică se desfășoară în weekendul 30-31 Martie 2019, în cadrul festivalului ZenFest, la Cluj-Napoca.

 

nichiduta.ro

 

libris.ro

 

bookzone.ro

 

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.