Sibiu book festival - Strada cu cărți

12 Jun 2019

 

Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc anul acesta în perioada 14-23 iunie. Tema este „a dărui”, iar printre cei care vor primi stele pe Aleea Celebrităților se numără doi mari regizori: Krzysztof Warlikovski și Michael Thalheimer.

„Nu întâmplător am ales tema a dărui, pentru că asta facem de 26 de ani. Și dacă ne uităm la ultimele teme care au animat festivalul, putem face o foarte bună butadă: din iubire, cu pasiune, am construit încredere, pentru a dărui. Iată, sunt temele ultimelor ediții pe care am reușit să le adunăm în această frază care, spunem noi, arată de fapt sensul a ceea ce Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu face de la început până astăzi”, spune președintele FITS, Constantin Chiriac.

FITS pregătește un regal pentru pasionații de cărți și de lectură. În primul weekend al Festivalului, Piața Mică se transformă în “Strada cu Cărți”.

De joi, 13 iunie, până duminică, 16 iunie, sunteți așteptați la evenimentul anului pentru iubitorii cărților: Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți (proiect cultural organizat de CCIA Sibiu) - eveniment asociat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Pasionații de lectură și carte tipărită se vor întâlni în Piața Mică cu cele mai importante edituri din România. Sibiu Book Festival - Strada cu Cărți vine să completeze cum nu se poate mai bine celelalte evenimente culturale ale FITS aducând, în cel mai important oraș cultural din România, minunata lume a cărților.

Evenimentul propune vizitatorilor 4 zile petrecute în compania cărților, lecturii și a celor mai importante edituri din România care au pregătit reduceri de preț pentru cele peste 4.000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piața Mică. Iubitorii cărților vor putea alege din cele mai noi apariții editoriale dar și din titluri clasice din toate domeniile (albume, ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărți pentru copii, etc.)

Piaţa Mică va deveni astfel locul în care artele spectacolului îşi dau întâlnire cu magia cărţilor!

 

PIAŢA MICĂ

JOI - 13.06:10:00

VINERI - 14.06:10:00

SÂMBĂTĂ - 15.06:10:00

DUMINICĂ - 16.06:10:00

carturesti.ro

 

nichiduta.ro

 

melimeloparis.ro

 

melimeloparis.ro

 

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.