Tritonic ne invită la o lansare Fantasy - Cântec pentru nemurire - Teodora Anghel

05 Dec 2018

Tritonic ne invită la o lansare Fantasy 

Cântec pentru nemurire - Teodora Anghel

Lansarea cărții Cântec pentru nemurire se va desfășura mai întâi în sala de festivități a liceului „Dante Aligheri”, strada Fuiorului, nr. 9, sector 3, București, VINERI, 7 decembrie, la ora 9:00. Invitați: Teodora Anghel, Anamaria Ionescu, Monica Ramirez, Bogdan Hrib.

Evenimentul își va redeschide porțile și la Căminul Cultural Brănești, strada Sublocotenent Petre Ionel, DUMINICĂ, 9 decembrie, la ora 14:00. Invitați: Teodora Anghel, Anamaria Ionescu, Monica Ramirez, Bogdan Hrib.

Teodora Anghel a contribuit cu succes la antologiile Schițe de iubrie și Povești din umbră, iar acum ne surprinde cu un debut fantastic în lumea Fantasy prin romanul Cântec pentru nemurire în care se conturează ca autor independent.

Teodora Anghel are un atu incontestabil și anume acela de a verbalize imaginarul. Fantezia descrisă în volumul său se colorează în mintea cititorului și prinde în mreje o stare de visare și transpunere în ireal. Printr-o carte în care un personaj tânăr este plin de curaj într-un mediu care îi oprimă alegerile, înfruntă pericolul pentru binele familiei, simte fiorii atracției pentru un băiat și căreia îi este înșelată încrederea, scriitoarea a reușit să expună sentimente resimțite de un adolescent și le-a așezat sub lumina fantasticului pentru a trasa o poveste cuprinzătoare.

Lena este o tânără ajunsă la vârsta când trebuie să calce pe urmele înaintașilor săi și să devină druid. Dar firea ei rebelă nu pare potrivită pentru calea aceasta, ci o împinge către o viață aventuroasă, chiar dacă, în adâncul sufletului, fata n-ar vrea să-și dezamăgească familia.

Într-o zi, în viața ei apare tânărul Killian, care-o roagă să-l ajute să-și salveze satul de un criminal ce sălășuiește în munți. Cum cerința este însoțită și de promisiunea unei recompense substanțiale, Lena nu ezită să i se alăture. Cei doi, însoțiți de un mercenar și un fost războinic, pornesc într-o misiune în care nu se știe cine va fi în cele din urmă vânătorul și cine vânatul.


„Teodora Anghel debutează în volum cu o poveste pe gustul iubitorilor de aventuri, fie ei adolescenți ori adulți, cu decoruri desprinse din filele istoriei și probleme cu care tinerii se confruntă dintotdeauna.” Lucian-Dragoș Bogdan

Cartea este disponibilă aici:

    libris            

epantofi.ro

 

vegis.ro

 

elefant.ro

 

niculescu.ro

 

vivre.ro

 

vivre.ro

 

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.