Potenţialul erotic al soţiei mele

Categorii:   Ficțiune

In Parisul zilelor noastre, un colectionar cu nume de erou grec, Hector, are, ca toti colectionarii, mari probleme cu ideea de unic. Confruntarea cea mare – in care eroul nostru va trebui sa-si arate toate calitatile de luptator – este cu ea, femeia unica a vietii lui, intalnita, cum se intampla adesea, in fata unei carti. Daca viata de colectionar are drame, umilinte si triumfuri demne de marile istorii ale Antichitatii, viata de sot cere un eroism pe care numai eroismul sotiei l-ar putea intrece. Care sunt incercarile prin care trec cei doi veti afla din aceasta epopee eroti-comico-satirica, scrisa cu savori de sampanie frantuzeasca.

Pariul criticului: Oricat de sobri ati fi din fire si oricat de rea ar fi perioada prin care treceti, citind cartea va va apuca rasul. Si daca sotia/sotul dvs. va intreaba „De ce razi?“ nu-i raspundeti, dati-i cartea, inca o precizare: povestea ii va amuza si pe cititorii necasatoriti.

Editura: Humanitas fiction
An apariție: 2017
ISBN: 978-606-779-149-5
Pagini: 175

 

elefant.ro

 

 

Potenţialul erotic al soţiei mele

Recenzie adăugată de către Alina

„Potenţialul erotic  al soției mele” este un roman dedicat micilor obsesii personale pe care le născocim, acceptăm și iubim. Situate mai mereu între impulsivitate și compulsivitate, acestea încep să transforme doar când ne lăsăm îndrăgostiți și viața noastră prinde culoare.  Picăm în extaz pentru lucrurile cele mai simple, uităm de noi, până când revenim la starea inițială odată cu prima suspiciune. 

Mici fante pe vinil, care fac conexiuni între vieți mereu prezente, colecțiile reprezintă acel continuum de care ne agățăm de fiecare dată, iarăși și iarăși, până când înțelegem că există ceva pentru care merită să ne oprim. Comozi chiar și în obsesii, efortul făcut pentru acest ‘’stopaj la sursă’’ va fi un salt important în evoluția personală.

Romanul în sine nu este pretențios dar conține un limbaj savuros. Rândurile curg și realitățile vieții cotidiene transpar într-un mod remarcabil. Finalul este ușor, previzibil. ‘’Potentialul erotic al soției mele’’ este un roman de buzunar care merită citit pentru subiectul îndrăzneț propus.  

 

Cumpără cartea de aici:

elefant.ro    cartepedia.ro    libhumanitas.ro    libris.ro

 

Alte recenzii publicate de Alina

 

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.