Cum să eviți un refuz în afaceri

Categorii:   Dezvoltare personală

Această carte nu te învață cum să nu mai ai parte de niciun refuz în viață, ci cum să reduci refuzurile la jumătate.

Autorii scot în evidență indiciile verbale și paraverbale care anunță un posibil „Nu“ și propun strategii de a reduce și chiar elimină obiecțiile clienților.

Cartea le va fi de folos atât agenților de vânzări și specialiștilor în comunicare și PR, cât și fiecărei persoane care dorește să-și îmbunătățească relațiile cu semenii.

Editura: Curtea veche
An apariție: 2014
ISBN: 978-606-588-719-0
Pagini: 192

 

elefant.ro

 

 

Cum să eviți un refuz în afaceri

Vinde-ți ideile cu ușurință

Recenzie adăugată de către Alina

Harlan Goerger și Vincent Harris formează o echipă imbatabilă, prin experiență acumulată ca traineri și consultanți în dezvoltarea și extinderea afacerilor.

Cei doi autori s-au specializat în decriptarea secretelor ascunse în spatele limbajului verbal și nonverbal și în găsirea resorturilor persuasiunii, pentru a reduce și chiar elimină rezistența potențialilor clienți.

Capitolele cărții sunt pline de exemple concrete și studii de caz, de observații profunde și recomandări pragmatice.

„Aceasta carte iti arata cum sa construiesti rapid relatii, cum sa reduci rezistenta clientului si cum sa devii mai credibil.“ Brian Tracy autorul cartii Schimband gandirea, iti schimbi viata

„Captivanta si provocatoare, aceasta carte este o extraordinara achizitie pentru biblioteca ta dedicata persuasiunii.“ Kevin Hogan orator si autor de carti pentru dezvoltare personala

„E o minunatie de carte, plina de idei practice si povesti provocatoare — rareori dai peste o imbinare atat de convingatoare de tehnici de vanzare si interpretari ale limbajului trupului. Iata o lectura obligatorie.“ Cillian O’Grady Senior Director Business Development Group, Oracle Direct EMEA.

 

Poți crede că majoritatea cărților de vânzări și dezvoltare personală seamănă între ele, deoarece au în comun acel concept motivațional care împinge, dirijează și deschide posibilități nelimitate. Dar dacă nu au în componență o parte practică, cea care le diferențiază de fapt, rămân doar niște informații scrise. Cei care vor să transforme comportamente nesatisfăcătoare sau stări de fapt, vor să acționeze.

Cum să eviți un refuz în afaceri oferă față de alte lucrări în domeniu  un spirit practic asumat, pe care nu l-am întâlnit atât de des. 

Când vine vorba despre vanzări, elementul-cheie este să discuți numai cu oamenii care sunt interesați de ceea ce vinzi. Dacă faci asta, ai parcurs deja jumătate din drum.

Evitarea supraîncărcării limbajul trupului, corelarea conținutului verbal cu comunicarea corporală, manipularea cuvintelor pentru o mai bună informare și pentru sporirea concentrării, cum ne ghidează gândirea implicită, limbajul trupului: „Sus bărbia“ inseamnă „Da“, Jocul de-a „Costumează-te!“ și „Mănâncă tot!“, sunt teme abordate în carte. Mi-a atras atenția și metoda telefonului precum și cea a șoptitului. Cartea abundă în metode aplicabile dar care intră ușor în contradicție cu ceea ce se știe din alte cărți din domeniu.

Ai crede că acest comportament de succes are la bază relații interumane construite pe cunoaștere, valorizare și comunicare. Și totuși să transformi un nu în da devine o prioritate pentru societatea de azi iar metodele rămân tot o formă de manipulare ordonată și bine concertată. Cum să eviți un refuz în afaceri merită să fie citită pentru o mai bună îmbunătățire a perspectivelor.

 

Cumpără cartea de aici:

carturesti    libhumanitas    libris    elefant    cartepedia

 

Alte recenzii publicate de Alina

 

Din aceeași categorie

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.