50 de cărţi fundamentale...

Categorii:   Dezvoltare personală   |   Spiritualitate

Autorul împinge călătoria de împlinire spirituală până la ultimele sale consecinţe, explorând literatura dedicată revelaţiilor, iluminării şi sensului vieţii. Volumul înglobează comentarii pe marginea a 50 de cărţi de renume care pot îmbogăţi mintea şi vindeca sufletul, traversând epocile, continentele, tradiţiile spirituale şi convingerile seculare. 

Conţinând comentarii revelatorii despre fiecare informaţie clasică, de ordin biografic, despre autori, împreună cu un ghid succint despre alte 50 de titluri semnificative în domeniu, 50 de cărţi fundamentale de spiritualitate oferă o trecere în revistă inedită a unui gen reintrat recent în atenţia publicului. 

Tom Butler-Bowdon este recunoscut actualmente ca un expert în literatura consacrată dezvoltării personale. În acest sens, 50 de cărţi fundamentale de spiritualitate deschide o serie de cinci titluri concepute într-un registru similar: 50 de cărţi fundamentale pentru dezvoltarea personală, 50 de cărţi fundamentale pentru succes, 50 de cărţi fundamentale de psihologie, 50 de cărţi fundamentale pentru prosperitate.

Editura: Meteor Press
An apariție: 2008
ISBN: 978-973-728-281-1
Pagini: 416

 

elefant.ro

 

f64.ro

 

 

50 de cărţi fundamentale...

Înțelepciune perenă despre revelații, iluminare și sensul vieții

Recenzie adăugată de către Alina

Concepută ca o lucrare dedicată evoluției personale 50 de cărţi fundamentale de spiritualitate se axează pe potențialitatea trezirii personale și a extinderii cunoașterii. Nu este o listă  de opere clasice de spiritualitate și cu siguranță nu acoperă marile religii ale lumii.

Înțelepciunea colectivă regăsită în acest volum ajută la conștientizarea orizonturilor esențiale atât de largi. Transformarea caracterului uman în baza autoperfecționarii restaurează conștientizarea libertății interioare.

”Carl Gustav Jung  a petrecut ani buni studiind credințele mitologice și religioase pe care le-a creat omenirea pentru a înțelege lumea, dar nu a văzut în pluraritate o amenințare la credința personală. Întrebat odată dacă el credea sau nu în Dumnezeu, Jung a replicat :’’Nu cred- știu. 

 

Alte recenzii publicate de Alina

 

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.