Când trecutul revine

Categorii:   Dragoste

Când trecutul revine de Lorena Lenn e carte pe care v-o recomand astăzi. E o lectură facilă, cu suișuri și coborâșuri, cu actanți orgolioși, dar și cu o acțiune complicată. 

E potrivită într-o zi călduroasă de vară, la plaja cu o limonadă cu gheață,  acompaniați de Kelly și Rashid

Editura: Stylished Book
An apariție: 2018
ISBN: 978-606-94540-9-1
Pagini: 237

 

carturesti.ro

 

 

 

Când trecutul revine

Recenzie adăugată de către Denisa

Când trecutul revine de Lorena Lenn e carte pe care v-o recomand astăzi. E o lectură facilă, cu suișuri și coborâșuri, cu actanți orgolioși, dar și cu o acțiune complicată. 

E potrivită într-o zi călduroasă de vară, la plaja cu o limonadă cu gheață,  acompaniați de Kelly și Rashid. Eu așa am făcut și am călătorit cu ei pe meleaguri necunoscute, iar dacă aveți rețineri în a o achiziționa vă pot spune decât că e o poveste de dragoste distinctă presărată pe alocuri cu peripeții. Sună bine, nu? 

"Știi, jamil... te-aş lua de aici și te-aş duce cu mine. Te-aş face fericită, te-aş face să nu mă mai urăști..."

Kelly Jones e marcată de trecut, dorește să-l uite, dar nu reușește, nici măcar psihologul nu o ajută. Poate că în definitiv, trecutul nu poate fi șters, editat sau uitat, ci poate fi lăsat în pace, în tipul său de trecut.  Dar nu și pentru Kelly. 

Amintirile o răpesc în fiecare noapte și ajunge să își pună tot felul de întrebări.  Dar dacă nu trecutul o răpește? Dacă o face doar el? E oare posibil ca băiatul acela să-i tulbure mintea și nu răpirea?

"- Pleacă de lângă ea! Nu te vei pune împotriva mea doar ca să o aperi pe străina asta vicleană! A zis Mohamed."

La vârsta de 16 ani, Kelly împreună cu mama și sora sa au fost răpite. Totul a decurs rău, dar fiul răpitorului i-a oferit o oază de liniște în temutul ținut al "închisorii". Dar de atunci au trecut 4 ani în care ea a renăscut, poate doar fizic, pentru că sufletește, încă încercă să repare daunele pe care el le-a lăsat atunci când a plecat.

"Simțea cum inimile lor bat mai puternic datorită apropierii lor, iar la sfârșitul melodiei, el a desprins-o ușor de lângă umărul lui, făcând-o să-l privească..."

Rashid e totalmente îndrăgostit de Kelly, încă de când ele erau prizonierele tatălui său, nu o poate uita, iar dansul din ultima noapte, înainte ca ele să fie salvate, l-a făcut să-l promită că se vor revedea.

Însă acum Rashid și Kelly nu mai sunt niște copii, el face parte dintr-o trupă de asasinat, iar ea pur și simplu nu poate uita de el. Dragostea poate oare să spargă orice barieră? 

"- Kelly, vreau să te întreb ceva și aștept sinceritate din partea ta. Dacă l-ai revedea pe Rashid, cum ai reacționa? 

El antreprenor. 
Ea profesoară. 
El singur. 
Ea într-o relație.  
El încercă să o cucerească. 
Ea nu vrea să audă de el. 
El o tânjește după ea. 
Ea încercă să se desprindă din ghearele trecutului.  Oare va reuși? 

Mi-a plăcut cartea aceasta, nu are un subiect comun, dar nici unul extrem de neîntâlnit. E undeva la mijloc, dar pentru o lectură de zi e perfectă. 

M-am îndrăgostit de apelativele cu care cei doi îndrăgostiți se alintă,  dar nu mi-a plăcut faptul că ea îl refuza constant fără a avea un motiv întemeiat. De ce ai face asta când iubești atât de mult un băiat?  

"-Incetează! Nu îmi mai spune așa, nu sunt... Ceea ce ai spus. Eu sunt într-o relație cu un alt bărbat, ce parte din acest lucru nu ai înțeles?"

Dar odată cu întoarcerea lui Rashid apare și tatăl său, Mohamed. Un adversar de temut pentru cei doi îndrăgostiți. Totul se rezumă în viața acestuia la verbul a distruge, chiar dacă e vorba de propriul său fiu, nimic nu-l împiedică în a reuși să le facă rău oamenilor din apropierea sa. 

Vă recomand această carte pentru cei doi protagoniști care se regăsesc după atât timp în care s-au gândit unul la celălalt. Au fost despărțiți de distanță,  iar acum riscă să fie despărțiți de răutate. Ne citim mai târziu!

 

Cumpără cartea de aici:

Editura Stylished Book

 

Alte recenzii publicate de Denisa

 

Din aceeași categorie

Abonare la newsletter

Salutare, ne-am bucura să-ți trimitem pe email lunar cele mai noi recenzii!
Putem să-ți trimitem doar noutăți din categoriile tale preferate sau dacă preferi să primești notificări cu toate recenziile, nu e necesar să bifezi nicio categorie.